Zaakvoerder, Colman Pascal geboren op 31 mei 1962 en kreeg al jong de liefde voor het kappersvak te pakken door impuls van zijn broer Rudi, die ook zelfstandig kapper was.

In 1980 studeerde Colman Pascal af aan de P.I.H.S. school te Gent.

De microbe van de kapperswedstrijden kreeg hij te pakken bij de alom bekende kapper Govaert Robert. Pascal was laureaat in nationale en internationale wedstrijden, waar hij verscheidende eerste prijzen behaalde.

In 1980 begon hij samen met zijn 10 jaar oudere broer Rudi een kapsalon te Overmere, waar ze succesvol samenwerkten gedurende vijf jaar.

Op 17 december 1985 opende Pascal zijn eigen zaak met huidige mede zaakvoerster Marleen Verstraete. “Hair Gallery Pascal” te Destelbergen Dendermondesteenweg 487.

Na een tweetal maanden werd er een assistent stylist aangenomen, na één jaar waren er reeds 3 medewerkers in dienst.

Het oude salon werd toen tijdelijk als pop-up verhuisd naar Dendermondesteenweg 484 tijdens de verbouwingswerken. Het vernieuwde salon opende zijn deuren op 17 december 1990 en kreeg de naam “Kapsalon Pascal”.

Pascal won talloze prijzen gedurende zijn carrière, met inbegrip “Kampioen van België” in 1992. was Nationaal en internationaal Jury.

Zijn salon team is altijd al een van zijn grootste passies, en hij is toegewijd om de mogelijkheid te bieden aan zijn team zich te ontwikkelen. In het bereiken van al hun persoonlijke doelen binnen het bedrijf. Zo opende hij een tweede zaak Kapsalon Pascal, op 17 oktober 2002. In Lochristi Dorp- west 18 die op heden geleid wordt door Ilse Audenaert.

Kapsalon Pascal opende een derde zaak, op 1 April 2008 te Zaffelare Kerkstraat 2 onder leiding van Sofie De Bruyne. Door enkele externe en interne omstandigheden zijn we genoodzaakt de activiteit in de vestiging te Zaffelare op 1 augustus 2023 stop te zetten .

Vandaag blijft Pascal zich te wijden aan alle aspecten van zijn bedrijf, de opleiding van het team, en kan worden gezien in zijn salons op een dagelijkse basis. Hij is nu de trotse eigenaar van 2 salons.