Wij streven ernaar de prijzen voor onze behandelingen zo transparant mogelijk te maken. Onze prijs-kwaliteitsverhouding is berekend op ervaring en training van onze medewerkers.

Onze tarieven zijn verwerkt in een menu -systeem. Alle ingrediënten die nodig zijn om comfortabel te werken om zo tot een goed resultaat te komen zijn inbegrepen in de prijs. Alsook het gebruik van alleen professionele producten van Kerastase en Schwarzkopf.

Een aantal diensten kunnen worden toegevoegd aan onze diverse basic menu’s, bijvoorbeeld: speciale behandelingen voor lang haar, extra dosis, verzorgingsproducten met het aangepaste Kerastase ritueel of protocol. Hiervoor verwijzen wij u naar onze prijslijst of vraag info in het kapsalon. Al onze diensten worden toegepast na advies en samenspraak met uw kapper / stylist. Een eerlijke prijs voor een eerlijke service.

Bij afspraak werken wij met prijsdifferentiatie.

Prijsdifferentiatie betekent:

Dat er verschillende prijzen bestaan voor dezelfde behandeling. Wij werken met prijsdifferentiatie omdat de lonen in de kappersbranche gekoppeld zijn aan de leeftijd en ervaring van de medewerker. Je vindt deze elementen terug in de prijsvorming. Enkel voor afspraken gemaakt met een door u gekozen voorkeur kapper / stylist / kleurspecialist.

De prijsdifferentiatie vindt u bij kapsalon Pascal terug in vier prijsniveaus voor heren en dames.

  1. Assistent / Stylisten
  2. Top-Stylisten
  3. Master-Stylisten / Kleurenspecialisten
  4. Director stylist / Zaakvoerder

Afhankelijk van de medewerker die u helpt betaalt u een lagere of hogere prijs.

Uiteraard hebt u zelf de vrijheid om te kiezen door wie u geholpen wilt worden bij uw afspraak.

Het spreekt voor zich dat we bij iedere medewerker in ons team creativiteit en hoogstaande kwaliteit garanderen.

Assistent: kappers (m/v), uit het 5de tot 6de of een specialisatiejaar (7de). Stylist: afgestudeerde kapper (m/v) met minder dan 2 jaar dienst.

Top-Stylisten (m/v), werken en trainen over het algemeen al enkele jaren in het kapsalon met meer dan 2 jaar dienst.

Master-Stylisten en Kleurspecialisten (m/v), kunnen door hun ruime kennis en ervaring een completer advies geven met meer dan 5 jaar dienst.

Director stylist / Manager zaakvoerder
De taak van de zaakvoerder bestaat er in, een team aan te sturen binnen het kader van de oorspronkelijke kapsalon-filosofie.

Om deze reden is de zaakvoerder niet constant beschikbaar als kapper. Op afspraak werkt hij mee in functie van Director stylist.