Corona – Covid -19

Geplaatst op 29 april 2020

Beste klant,

Allereerst hopen we dat het goed gaat met u en uw dierbaren.

We wensen u te informeren dat kapsalon Pascal zijn deuren zal openen (onder voorbehoud en zonder tegenbericht van de overheid) op  18 mei,  aangezien de laatste  mededeling van de Veiligheidsraad de kappers toestemming heeft om de kapsalons terug te openen.

Daarom verwelkomen wij u graag terug in onze  kapsalons te Destelbergen ,Lochristi en Zaffelare

Ondanks deze versoepelde maatregel worden we nog steeds geconfronteerd met de harde realiteit in de strijd tegen het coronavirus.

Daarom vragen we iedereen om die extra inspanning te blijven leveren om onze gezondheid en die van anderen te beschermen, mogen wij u vragen tijdig uw  afspraak te maken  voor uw kappersbeurt  houd er wel rekening mee dat deze gemiddeld  15 min  langer zal duren,  door de veiligheidsafstand steeds te bewaren en de hygiĆ«nemaatregelen te respecteren in al onze salons. Wij zetten alvast alles op alles om zoveel mogelijk mensen op zo kort mogelijke tijd te helpen.

Tijdens onze tijdelijke  verplichte sluiting hebben we ook niet stilgezeten en de salons te Destelbergen en Zaffelare in een nieuw kleedje gestoken. 

Uiteraard zijn we u dankbaar om op ons te wachten en en het vertrouwen dat u ons schonk.

Kapsalon Pascal en zijn team zijn er volledig  klaar voor om julie zo veilig mogelijk en met vol goesting & enthousiasme te bediennen.

 We hopen je zo snel mogelijk terug te zien en samen opnieuw leuke momenten te delen.

Tot binnenkort,

Pascal en team